Oeps, burgemeester van Antwerpen tijdens interview betrapt in onderbroek

Schermafbeelding 2021 01 03 Om 08 37 57
News
Viral
03-01-2021 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bart De Wever is het nieuwe jaar afgetrapt met een pijnlijk momentje. De burgemeester van Antwerpen werd tijdens een online video-interview met Radio 2 betrapt in zijn onderbroek. Oeps!

Het gebeurde gisteren. Bart De Wever beantwoordde zich van geen kwaad bewust een aantal vragen van Radio 2. Hij had voor de gelegenheid een geruit overhemd aangetrokken, had zijn haar netjes zitten en zag en fris uit. Enige probleempje: hij was zijn broek vergeten aan te trekken. Op zich niks mis mee als je jezelf in een goede hoek zou filmen, maar dat is nou juist precies wat de burgemeester niet deed. Hij zat voor een spiegel en liet alle kijkers meegenieten van zijn weinig verhullende outfit.

De Wever had het zelf pas door toen presentatrice Kim Debrie er iets van zei: “Ik ben wat afgeleid. U heeft een heel mooi hemdje aan, dat heeft u waarschijnlijk speciaal voor ons aangetrokken omdat je weet dat er heel veel mensen kijken. Maar onder dat hemdje. Kan het zijn dat u daar in uw onderbroek zit?”, vroeg ze zich hardop af. De Wever antwoordde betrapt: “Hoe kan je dat weten? Omdat ik voor een spiegel zit waarschijnlijk. Verdorie. Daar heb ik geen rekening mee gehouden.”