Oeps, botox-behandeling gaat gruwelijk mis bij influencer

Schermafbeelding 2021 03 28 Om 07 37 38
News
Bizarre
28-03-2021 05:50
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat botox niet altijd voor mooie resultaten zorgt, bewijst de 34-jarige Whitney Buha uit het Amerikaanse Chicago. Haar behandeling ging compleet mis. Het gevolg: ze loopt nu rond met een flink hangend ooglid. Via Instagram deelt ze haar verhaal.

Whitney was dertig jaar oud toen ze drie jaar geleden voor de eerste keer botox in liet spuiten. Sindsdien heeft ze meerdere behandelingen gehad, allemaal zonder problemen. Ze maakte zich dan ook geen zorgen toen ze eerder deze maand opnieuw een afspraak maakte, dit keer om haar voorhoofd, wenkbrauwen en bovenlip een tikkie strakker te laten lijken. Alles ging goed, totdat haar linkeroog plotseling begon te hangen. Haar rechteroog deed het tegenovergestelde en leek juist uit te puilen. “Zoals je kunt zien is mijn rechteroog nu enorm groot. Ik zweer dat het groter is dan voor de botox”, aldus de influencer tegen haar tienduizenden Instagram-volgers. “Het is zo gênant. Ik kan niet geloven dat ik dit laat zien.”

Whitney bracht een bezoekje aan een plastisch chirurg om na te gaan hoe ze haar probleempje op kan lossen. Vervelende is dat die mogelijkheid er niet is. Botox kan niet zomaar worden teruggedraaid. Ze zal geduld moeten hebben tot het spul uitwerkt en haar ogen weer terug naar normaal gaan.

Of ze door dit voorvalletje forever afscheid neemt van botox? Integendeel. “Als ik eerlijk ben, ben ik wel van plan om in de toekomst weer botox te nemen. Je kunt zeggen dat ik gek ben, maar ik heb al drie jaar botox en heb tot nu toe nog nooit een probleem gehad. Deze dingen kunnen gebeuren, maar het is erg zeldzaam. Als botox goed is, is het echt goed.”