Oehh, komt er een spin-off van 'La Casa de Papel'?

2019 La Casa De Papel
Entertainment
TV / streaming
08-04-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een paar dagen geleden verscheen het nieuwste seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix. Alle diehards hebben de serie waarschijnlijk in één adem uitgekeken en snakken nu al naar nieuwe afleveringen. Grote kans dat ze die gaan krijgen. Netflix werkt volgens de geruchten namelijk aan een spin-off van de show.

Showrunner Alex Pina kan zich wel vinden in het idee. “We hebben veel mogelijkheden voor spin-offs. Ik denk dat dat te danken is aan de sterke en krachtige identiteit van de personages”, vertelt hij volgens Oprah Mag. “Bijna elk personage zouden we graag terugzien in een spin-off. We kunnen ze allemaal in andere contexten bekijken.”

Zou hij een keuze moeten maken, dan kiest Pina voor Arturito, beter bekend als Berlin. “Ik denk dat hij een zwarte komedie zou kunnen hebben. Hij is een vrouwenhater, psychopaat, egocentrisch, narcist, delinquent en verkrachter. Maar toch zijn er veel mensen die hem aanbidden, omdat hij vriendschap, loyaliteit en broederschap waardeert.”

Maar ook andere personages zouden volgens de showrunner in aanmerking kunnen komen voor een vervolg. “Van Nairobi tot El Profesor… Denver heeft bijvoorbeeld een personage met zijn eigen charme. Ik zou ze allemaal een spin-off willen geven.”