Nu online: 'Curious', waarin taboes het onderwerp van gesprek zijn

Curious S01E01 Stil 1
News
News
09-06-2021 14:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De grote dag is aangebroken. De dag waarop je schoolwerk naar de achtergrond verdwijnt, waarop verveling verleden tijd wordt en waarop je nieuwe verslaving is geboren. ‘Curious’, de nieuwe docureeks die TAGMAG in samenwerking met Streamz heeft gemaakt, staat online!

In ‘Curious’ worden onderwerpen besproken waar normaal gesproken een taboe op rust. OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating. Veel jongeren krijgen ermee te maken, maar durven er niet over te praten. TAGMAG-insider Maximiliaan Verheyen gaat daar met deze docureeks verandering in brengen.

In iedere aflevering staat een nieuw onderwerp centraal. We beginnen vandaag met een model dat een OnlyFans-carrière wil beginnen en daarbij hulp krijgt van niemand minder dan Maximiliaan. Samen stellen ze een account op en kijken ze hoe dit platform gereguleerd wordt.

Maximiliaan maakt deze docureeks natuurlijk niet alleen. Hij gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen en krijgt elke week bezoek van seksuologe Shauni Guns. Zij bespreekt de verschillende topics vanuit haar professionele expertise. Uiteraard komen ook jongeren aan het woord; zij delen hun kennis en meningen.

‘Curious’ verschijnt in september op het YouTube-kanaal van TAGMAG, maar is vanaf vandaag al exclusief te streamen op Streamz. Enjoy!