Nostalgie: E.T. keert eenmalig terug in pakkende kerstcommercial

E T Kerstcommercial 2019
News
Viral
28-11-2019 23:38
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Zevenendertig jaar geleden bracht filmmaker Steven Spielberg een prent uit waarvan niemand het overdonderende succes van had kunnen voorspellen. Tot op de dag van vandaag is de film nog steeds een tijdloze klassieker die, als je het ons vraagt, iedereen minstens 1 keertje in z'n leven zou gezien moeten hebben. We hebben het natuurlijk over E.T. the Extra-Terrestrial, een film die dateert uit 1982 en gaat over een jongetje genaamd Elliott die op een dag bevriend raakt met een buitenaards wezen. Velen zullen zich de iconische scène waarin Elliott en E.T. samen op de fiets door de lucht zweven zich ongetwijfeld nog goed herinneren.

Fans die hoopten dat de film op een dag een vervolg zou krijgen, zagen hun wens helaas nooit in vervulling gaan. Maar vandaag kunnen we het leuke nieuws melden dat deze wens zo'n 37 jaar later eindelijk tot vervulling is gekomen. Het Britse telecombedrijf Sky heeft namelijk een kerstcommercial ontwikkeld waarin de geliefde alien eenmalig terugkeert naar Aarde om herenigd te worden met een inmiddels volwassen geworden Elliott (een rol die opnieuw gespeeld werd door acteur Henry Thomas) en zijn gezin.

In het filmpje zien we E.T. vervolgens op zijn eigen schattige manier kennismaken met moderne uitvindingen als het internet en virtual reality (dat bestond in 1982 uiteraard allemaal nog niet) om uiteindelijk gezellig met zijn nieuwe familie op de bank neer te ploffen en samen naar cheesy kerstfilms te kijken. Helaas moet E.T. aan het einde van de commercial, en net zoals in de originele film, weer terug huiswaarts keren want ook E.T. heeft intussen een eigen gezinnetje waar hij zorg voor moet dragen.

Het volledige kerstspotje kan je hieronder in al z'n glorie bekijken, maar we waarschuwen je: we kunnen niet garanderen dat je tijdens het kijken van het filmpje het ook droog zal kunnen houden.