Nora Gharib ging van gepest meisje naar iemand die zelf pestte: 'Vreselijk'

Schermafbeelding 2021 03 08 Om 11 54 26
Entertainment
Celebs
08-03-2021 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bekende Vlamingen worden in het nieuwe VTM-programma ‘Later Als Ik Groot Ben’ teruggestuurd naar de schoolbanken. Ze halen herinneringen op, denken na over hun vroegere talenten en praten over de doelen die ze als jeugdige hadden. Morgen is het de beurt aan Nora Gharib. Zij ging van een kwebbelend meisje naar een gepest kind en vervolgens naar iemand die zelf pestte.

Nora blikt in het programma terug op haar jeugd. Op de lagere school had ze twee hartsvriendinnen waar ze onafscheidelijk mee was. Ze was een vrolijk meisje dat veel kletste. Ze had niks te klagen, totdat ze naar het middelbaar moest. Daar werd ze gepest door een meisje. “Ze kwam op de speelplaats met haar vriendinnen rond mij staan en die moesten mij één voor één uitschelden”, vertelt Nora. “Ik heb daar lang niets over gezegd thuis."

Het duurde gelukkig niet lang voor het meisje, Nora's pester, van school werd gestuurd. Of het daarna beter ging? Nee, de rollen draaiden zich om. Nora ging zelf pesten. "Uit een soort van verdedigingsmodus. Ik wilde laten zien dat ik wel degelijk de baas was en niet met mij liet sollen. Vreselijk dat iemand anders dat toen van mij heeft gemaakt. Ik heb nooit iemand uitgescholden, maar wel uitgesloten.”