Nomnom: McDonald's heeft een nieuwe snack

2019 Mcdonalds
Lifestyle
Food
30-06-2020 16:41
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Werk je keihard aan je summerbody? Klik dit artikel dan snel weg, want we gaan je iets vertellen waar zelfs de meest healthy fitgirl of -boy niet tegenop kan. McDonald's heeft een nieuwe snack aan de menukaart toegevoegd en die móét je gewoon proeven.

Dit nieuws bevat zowel goed als slecht nieuws. Laten we beginnen met het slechte nieuws: de nieuwe snack is alleen verkrijgbaar in de Nederlandse vestigingen van McDonald's. Het goede nieuws: de traktatie maakt al je dromen waar.

Oké, even concreet. Het gaat om een mixbox die het beste van twee werelden bevat. Tien Chicken McNuggets aan de ene kant van het bakje, tien oer-Hollandse bitterballen aan de andere kant. Perfect om te sharen (of om helemaal in je uppie op te eten). Laat die coronakilo's maar komen.

Voor de mensen die geen zin hebben om de grenzen over te gaan voor een calorieënbom, heeft de Belgische McDonald's gelukkig ook een fijne oplossing. Hier verkopen ze een box met negen krokante McNuggets, zes Chicken Wings en twee dipsauzen. Ook niet verkeerd.