Noah Centineo openlijk over drugsverleden: "een donkere periode"

2020 Noahcentineo
Entertainment
Celebs
12-02-2020 16:28
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De 23-jarige Noah Centineo, momenteel te zien in ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ op Netflix, vertelde aan de Amerikaanse pers openlijk over zijn verleden als verslaafde. Hij was immers lange tijd verslaafd aan alcohol en drugs.

“Mijn vrienden en ik vonden het geweldig om MDMA te nemen en vijf uur lang te praten over hele diepe filosofische en existentiële vragen. Ik nam echt alles. Er was niet veel dat ik niet gebruikte. Ik heb nooit iets geïnjecteerd, dus dat is goed. Ik rookte heel veel dingen. Ik was heel erg van slag, man. Het was een hele donkere periode in mijn leven.”

Volgens Noah kwam veel door het feit dat zijn gezinssituatie niet zo goed was aangezien zijn vader het gezin in de steek liet:

“Ik voelde de verantwoordelijkheid om een rol te vervullen die er op dat moment niet meer was en doordat ik dat deed heb ik heel veel emoties onderdrukt. Ik ging zo’n vier jaar lang couchsurfen in de Valley en in Hollywood.”

Maar Noah heeft zijn leven terug op de rails gekregen: “Ik houd van in bad gaan. Ik houd van meditatie. Ik houd een dagboek bij. Ik praat regelmatig tegen mezelf als ik kwaad ben om iets dat ik gedaan heb. Dan roep ik tegen mezelf wanneer ik in de spiegel kijk. ‘Kerel, stop, dit is onacceptabel. Je bent beter dan dit’, zeg ik dan. Ik houd mezelf erg verantwoordelijk, maar ik kan mezelf ook kalmeren. En dat is best bijzonder.”