NikkieTutorials geeft update na overval: “Ik ben oké”

2019 Nikkietutorials Nikkie De Jager Rihanna
Entertainment
YouTubers
17-08-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nikkie de Jager en haar verloofde Dylan zijn anderhalve week geleden overvallen door een stel onbekende daders. Het was sindsdien even stil rondom de beautyvlogger, maar inmiddels is haar YouTube-account weer aangevuld met een nieuwe, emotionele video.

In het filmpje doet Nikkie haar verhaal. “2020 heeft veel donkere dagen gehad en dit is er daar een van”, aldus de YouTuber. “Een paar dagen geleden zijn Dylan en ik het slachtoffer geworden van één van mijn grootste nachtmerries. We zijn overvallen terwijl er een wapen op ons gericht werd.”

Hoewel Nikkie niet veel details los kan laten omdat de politie nog bezig is met een onderzoek, maakt ze wel duidelijk dat het redelijk goed met haar gaat. “Het is onwerkelijk dat dit is gebeurd, maar het heeft dingen ook in perspectief gezet. Je realiseert je dat familie belangrijker is dan wat dan ook.”

Een ander ding wat Nikkie zich beter dan ooit beseft, is dat haar liefde voor make-up iets is wat niemand van haar af kan pakken. “Make-up heeft me geholpen tijdens mijn meest donkere dagen. Bijvoorbeeld toen ik mijn kleine broertje verloor. Make-up is letterlijk therapie voor mij.”