Sp19 W Asw Nike Vandal 2K Lx Rectangle 1600
Lifestyle
Fashion

Nike lanceert nieuwe limited-edition collectie

01-02-2019 13:15
Geschreven door Carole Vink
Comment

Speciaal voor het NBA All-Star weekend in Charlotte, North Carolina brengen Nike en Jordan Brands een nieuwe limited-edition basketbalschoencollectie uit. Het weekend gaat door van 15 tot 17 februari, waar de beste basketbalspelers het tegen elkaar opnemen. De collectie zelf wordt gelanceerd op 17/02, een opvallende schoen uit die collectie is de Nike Adapt BB.

Stel, je bent aan het basketten en opeens komt je veter los. Dit is heel vervelend omdat je dan even aan de kant moet gaan staan om je veters te strikken. Daar heeft Nike nu de oplossing voor!

De Nike Adapt BB is een schoen met een motortje en tandwiel-mechanisme dat weet wanneer de schoen te los zit en de veters automatisch terug strakker aantrekt. Je kan zelfs manueel of a.d.h.v. een app je pasvorm instellen voor verschillende momenten tijdens een wedstrijd.

Naast de basketbalschoenen bestaat de collectie ook uit een aantal lifestyle sneakers met o.a. de unieke floral print. Benieuwd naar de collectie? Hieronder al een sneak peek.