Trailer 'Halo Infinite' toont terugkeer van de Master Chief

Halo Infinite E3 2019 Trailer
Technology
Games
16-06-2019 19:14
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Halo Infinite, het alweer zesde deel in de Halo-saga, werd vorig jaar op de E3 onder luid gejuich aangekondigd. Dit jaar was de game opnieuw aanwezig op de E3 en kregen we voor het eerst duidelijke in-engine beelden te zien van de shooter aan de hand van een 5-minuten-durende trailer.

Halo Infinite is het volgende hoofdstuk in de legendarische Halo-franchise en moet het vervolg worden op Halo 5: Guardians. De game zal het verhaal van die game ook verderzetten en dat betekent uiteraard dat de Master Chief weer terugkeert in Halo Infinite. In de beelden, die het beginpunt van de campagne onthullen, is dan ook te zien hoe een overlevende UNSC-soldaat de Master Chief tot leven wekt om hem te vertellen dat ze de oorlog hebben verloren.

De game wordt wederom gemaakt door 343 Industries en wordt door de makers omgeschreven als een 'spirituele reboot' met een strakke grafische look die te danken is aan de gloednieuwe engine waarin de game wordt gemaakt.

Halo Infinite ondersteunt zoals gewoonlijk (splitscreen)multiplayer en verschijnt in de winter van 2020 exclusief op Xbox One en pc. De game moet tevens als launch titel dienen voor de nieuwe Xbox-generatie, Project Scarlett.