Nieuwe TAGMAG-reeks 'Curious' bespreekt taboes met jongeren

Maxithumbsup Curious S01 E02 Camming Stills 00 10 20 17 Still027
News
News
07-06-2021 10:31
Geschreven door Karen Luiken
Comment

OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating. Allemaal taboe-onderwerpen waar veel jongeren niet graag en vaak over spreken. Toch is dat precies wat we met ‘Curious’ wél gaan doen. TAGMAG-insider Maximiliaan Verheyen gaat met de docureeks het gesprek aan over verschillende hot topics die leven onder jongeren, maar vaak in de taboesfeer blijven.

Elke aflevering behandelt een nieuw onderwerp, dat Maximiliaan op verschillende manieren benadert. Hij gaat als straatreporter peilen bij jongeren wat ze erover weten en wat ze ervan vinden. Ook gaat hij in gesprek met ervaringsdeskundigen en geeft hij een antwoord op de prangende vragen die veel van ons zullen hebben. Seksuologe Shauni Guns schijnt iedere aflevering een licht op de topics vanuit haar professionele expertise. Met als doel: onderwerpen bespreekbaar maken, maar jongeren tegelijkertijd waarschuwen voor de gevaren ervan.

In de eerste aflevering van de docuserie staat een model centraal, dat samen met Maximiliaan haar OnlyFans-account opstelt. Deze is vanaf 9 juni op Streamz te zien en later ook op het YouTube-kanaal van TAGMAG.

Het zou kunnen dat de naam ‘Curious’ je inmiddels bekend voor komt. Een paar weken geleden lanceerden we namelijk een podcast met dezelfde titel, waarin iedere week een taboe-onderwerp besproken werd. De docureeks gaat nog een stapje verder en gaat dieper in op de meest controversiële onderwerpen die leven onder jongeren.