Samurai Jack keert terug in nieuwe game

Samurai Jack Videogame
Technology
Games
27-02-2020 01:50
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans van de old-school Cartoon Network-serie ‘Samurai Jack’ zullen over de wolken zijn door deze aankondiging: er komt een nieuwe Samurai Jack game en de release staat gepland voor dit jaar!

De game heet ‘Samurai Jack: Battle Through Time’ en vertelt een origineel verhaal (geschreven door de hoofdschrijver van de animatieserie zelf) dat zich afspeelt net voor het grote eindgevecht met Aku. In de game neem je de rol aan van Samurai Jack, de grootste krijger aller tijden, en reis je door de tijd om de kwaadaardige heerschappij van Aku voor eens en altijd een halt toe te roepen. Net zoals in de Cartoon Network-serie kun je via portalen naar het verleden en de toekomst reizen om personages te ontmoeten en momenten te herbeleven uit al je favoriete afleveringen.

Onderstaande aankondigingstrailer onthult dat spelers beschikking krijgen over een arsenaal aan wapens, waaronder zwaarden, hamers en geweren, om te gebruiken in de strijd.

‘Samurai Jack: Battle Through Time’, een 3D hack and slash-actieplatformer, wordt gemaakt door de Japanse ontwikkelaar Soleil in samenwerking met Adult Swim Games en moet vanaf de zomer beschikbaar komen voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch.

(Beelden: Cartoon Network/Soleil Ltd.)