Nieuwe Paper Mario-game aangekondigd voor de Switch

Paper Mario Origami King Game
Technology
Games
14-05-2020 20:30
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Nintendo heeft vandaag een nieuwe Paper Mario-game aangekondigd voor de Switch. De game heet 'Paper Mario: The Origami King' en draait om de papieren versie van de wereldberoemde besnorde loodgieter.

In de game gaat de speler met Mario op een gloednieuw avontuur dat zich uitstrekt tot alle hoeken van de papieren wereld. Zoals altijd wel het geval is, dreigt het Mushroom Kingdom opnieuw gevaar en ligt het lot van prinses Peach in jou handen. De kwaadaardige koning Olly heeft prinses Peach in een origami-figuur veranderd en plant om de wereld voor eens en altijd op te vouwen als een stukje papier. Het is aan Mario (en zijn speciale papierkrachten), zijn nieuwe partner Olivia en aartsvijand Bowser om een stokje te steken voor de slechte plannen van de origami-koning en zijn leger kartonnen soldaten.

Ondanks dat de game nog maar net is aangekondigd, hoeven fans helemaal niet lang meer te wachten om met het nieuwe spel aan de slag te gaan. 'Paper Mario: The Origami King' is namelijk al vanaf 17 juli te spelen op Nintendo Switch!

"Woohoooo!"

(Foto's: Nintendo)