2018 The Innocents
Entertainment
TV / Netflix

Nieuwe must-see serie: 'The Innocents'

08-08-2018 18:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wanneer in je leven overal gevaar dreigt, hoe ver ga je dan om jezelf en de mensen waar je van houdt te beschermen? Je komt erachter in de nieuwe Netflix Original serie ‘The Innocents’, die vanaf 24 augustus te zien is.

De serie gaat over Harry en June, die samen van huis weglopen. Het klinkt als een goed plan, maar al snel wordt hun onschuldige droom verstoort door een wonderlijke ontdekking: June heeft een bizarre kracht en kan compleet van uiterlijk veranderen. Maar ze is niet de enige ‘shifter’, zoals dat heet. Een professor belooft June te kunnen genezen en haar te herenigen met haar moeder, die haar drie jaar geleden achterliet. Maar de reis van June en Harry wordt met de minuut gevaarlijker en hun liefde wordt zwaar op de proef gesteld. Ze moeten kiezen: blijven ze hun droom najagen of geven ze zich over aan de nieuwe situatie en riskeren ze alles?

Sorcha Groundsell, Percelle Ascott en Guy Pearce spelen de hoofdrollen in de serie. ‘The Innocents’ bevat in totaal acht afleveringen, die allemaal in één klap op Netflix verschijnen.

De trailer check je hieronder!