2019 Kipling En Mickey Mouse
Lifestyle
Fashion

Nieuwe Kipling collectie met Mickey Mouse

03-01-2019 11:13
Geschreven door Carole Vink
Comment

Mickey Mouse bestaat 90 jaar en daarom besloot Kipling om een samenwerking met Disney aan te gaan voor een nieuwe collectie die zal gelanceerd worden in februari 2019. Deze enthousiaste muis is al jaren het originele icoon van de popcultuur en zowel in het verleden, nu en de toekomst is en zal het altijd een legende blijven.

De collectie bestaat uit 9 modellen in meerdere prints. Deze zijn o.a. 'playful pouches', 'dubble zipped bum bags', 'duffle bags', 'backpacks', 'totebags', 'cross body bags' en accessoires. Voor de viering van het 90-jarige bestaan van Mickey Mouse werken ze ook samen met Ian Sullivan, een bekende graffiti-artiest. Hij maakte voor de herdenking van Mickey een muurtekening.

Kipling is een Belgisch bedrijf dat in 1987 werd opgericht in Antwerpen. De producten kenmerken zich aan de kleine aapjes die je er gratis bij krijgt. Tot op de dag van vandaag worden de tassen in 80 verschillende landen over de hele wereld verkocht aan 1 product per 2 seconden. De populariteit zit er dus nog steeds in.