Nieuwe game van makers 'A Way Out' is ideaal voor ruziemakende koppels

It Takes Two Key Art
Technology
Games
13-12-2020 17:09
Geschreven door Nico De Greef
Comment

It Takes Two, het nieuwe co-op-avontuur van de makers van A Way Out, heeft een gameplaytrailer en verschijningsdatum gekregen. De game, die eerder dit jaar werd aangekondigd, verschijnt officieel op 26 maart 2021 voor consoles en PC.

It Takes Two is net zoals A Way Out een coöperatieve game dat samenwerking tussen spelers aanmoedigt om het einddoel te behalen. Waar A Way Out nog een vrij realistisch verhaal vertelde over twee gedetineerden die uit een zwaar bewaakte gevangenis moesten ontsnappen, pakt It Takes Two het helemaal anders aan door het verhaal volledig in fantasie onder te dompelen.

De game draait namelijk om een ruziemakende koppel, Cody en May, dat op het punt staat om van elkaar te scheiden. Door een magische toverspreuk verandert het koppel op een dag in een stel poppen en belandden ze in een fantasievolle wereld. Enkel door hun geschillen opzij te zetten en opnieuw met elkaar te leren samenwerken kunnen ze uit deze wereld ontsnappen en weer mens worden.

It Takes Two wordt ontwikkeld door Hazelight Studios in samenwerking met Electronic Arts en komt met een zogenaamde Friend's Pass waarmee spelers die over een kopie van de game beschikken gratis een vriend kunnen uitnodigen om deel te nemen aan het spel.

Check de officiële reveal trailer van It Takes Two hieronder: