Nieuwe functie maakt Tinder leuker dan ooit

2020 Tinder Logo
Technology
Apps
12-05-2020 14:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Tinder wordt leuker dan ooit. De datingapp voegt niet alleen een nieuwe functie toe waarbij het mogelijk is om te videobellen met je match, maar test ook een interactieve videofunctie in de vorm van live trivia. Dat heeft het bedrijf bevestigd aan The Verge.

De functie wordt uitgerold bij een onbekend percentage gebruikers en is ontworpen om Tinder te helpen experimenteren met live video. Uit schermafbeeldingen blijkt dat het spel live gespeeld kan worden door een groep mensen. Er zal ook een livechat aanwezig zijn.

Bij het spelletje komen verschillende random vragen voorbij die aanwezigen van het gesprek kunnen beantwoorden. Denk daarbij aan vragen als ‘Wat is de meest voorkomende kleur toiletpapier in Frankrijk?’ en ‘Welk dier kan zijn tong niet uitsteken?’.

Enthousiast geworden? Wij ook. Maar er is een addertje onder het gras. De kans dat de functie niet voor iedereen wordt uitgerold, bestaat. “We zijn van plan in de toekomst meer van dit soort activiteiten naar Tinder te brengen. Het gaat echter wel om tests en die worden mogelijk nooit gelanceerd.”

(null)

(null)