Nieuwe expansie 'Island Living' aangekondigd voor De Sims 4

De Sims 4 Eiland Leven
Technology
Games
09-06-2019 00:23
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Ga je deze zomer niet op vakantie, maar speel je regelmatig De Sims 4? Dan hebben we goed nieuws! Want De Sims 4 krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding in de vorm van Eiland Leven, waarmee je toch nog een klein beetje dat vakantiegevoel in huis kunt halen.

Eiland Leven introduceert het zonnige vakantieparadijs Sulani, waar Sims een nieuw leven kunnen opbouwen en kunnen genieten van allerlei ontspannende activiteiten. Spelers kunnen op het nieuwe eiland niet alleen urenlang zonnebaden, zandkastelen bouwen en het uitgaansleven ontdekken, maar ook voor het eerst dolle waterpret beleven. Jawel, Sims kunnen binnenkort samen met dolfijnen zwemmen, snorkelen of zelfs een praatje slaan met een zeemeerSim! (De Sims-versie van een zeemeermin, nvdr.)

Eiland Leven introduceert daarnaast ook een aantal nieuwe carrièremogelijkheden die bij het eiland passen, zoals natuurbeschermer of strandwacht en geeft spelers ook toegang tot een reeks nieuwe outfits waarmee ze hun Sims helemaal kunnen restylen met tropische eilandlooks.

De Sims 4: Eiland Leven verschijnt vanaf 21 juni op pc en komt iets later, op 16 juli, ook naar PlayStation 4 en Xbox One.