Nieuwe ‘De Sims 4’-uitbreiding stuurt je Sims terug naar school

De Sims 4 Studentenleven
Technology
Games
23-10-2019 15:41
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De makers van 'De Sims 4' hebben een nieuw uitbreidingspakket aangekondigd die je Sims terug naar de schoolbanken stuurt. De uitbreiding heet Studentenleven en verschijnt vanaf 15 november voor pc en komt op 19 december ook naar Xbox One en PS4.

Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen Sims in het nieuwe pakket het studentenleven ontdekken. Zo kunnen Sims zich inschrijven op hun droomschool, de historische Universiteit van Britechester of het moderne Foxbury Instituut, waar ze klassieke vakken als biologie, rechten of computerwetenschappen kunnen volgen (of een slechterikken-cursus als dat meer je ding is), waar ze lid kunnen worden van studieclubjes, de kans krijgen om hun eigen studentenkamer in te richten en waar ze deel kunnen nemen aan leuke buitenschoolse activiteiten.

Spelers kunnen bovendien helemaal zelf kiezen hoe ze van het studentenleven genieten. Of ze nu keihard blokken om hun cijfers op pijl te houden, een paar lessen spijbelen om wat extra slaap in te halen of hun dagen slijten met het spelen van beer-pong spelletjes, spelers kiezen zelf hoe ze de schooltijd van hun Sims indelen en wie ze voorbestemd zijn om te worden. Maar vergeet niet: hoe meer je Sims leren, hoe beter ze natuurlijk in hun toekomstige carrières zullen uitblinken.

Zoals traditie in alle voorgaande uitbreidingspakketten kunnen spelers ook nu weer uitkijken naar een lading nieuwe items en outfits die dit keer helemaal in het teken staan van - je raad het natuurlijk al - het studentenleven.

Enne, dit heb je niet van ons, maar schijnbaar is er ook een mysterieus geheim genootschap waar je lid van kunt worden... (maar mondje dicht, hè!).