Oeps: nieuwe Crash Bandicoot-game lekt voor officiële aankondiging

Crash Bandicoot
Technology
Games
20-06-2020 15:08
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Een nieuwe en onaangekondigde Crash Bandicoot-game, genaamd Crash Bandicoot 4: It's About Time, is gelekt voordat het officieel onthuld kon worden. Het bestaan van de game werd ontdekt via de website van de Taiwan Digital Game Rating Committee waar het spel een leeftijdsclassificatie kreeg voor de PlayStation 4 en Xbox One. We kunnen dus met zekerheid stellen dat het hier om een legitiem product gaat.

Naast de titel van de game werd op de website ook de officiële boxart en een beschrijving aangetroffen. De game speelt zich af op een eiland in 1998. Wanneer Crash op een dag het eiland verkent, vindt hij een mysterieus masker in een grot. Het masker blijkt één van de Quantum Masks te zijn die Aku-Aku, de gemaskerde vriend van Crash, lijkt te kennen. Wanneer plots zogenaamde Quantum Rifts verschijnen, moeten Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om uit te zoeken wie of wat hier verantwoordelijk voor is.

Omdat details over de game te vroeg online zijn verschenen, heeft de Taiwan Digital Rating Committee intussen alle info weer verwijderd van hun website. Al zal de info waarschijnlijk snel weer online worden geplaatst. Toys for Bob, de gamestudio die eerder verantwoordelijk was voor de Crash Bandicoot N. Sane-trilogie, heeft namelijk laten weten aanstaande maandag met een nieuwe game-aankondiging te zullen komen. Rara, wat dat zou kunnen zijn.

Gelekte boxart van Crash Bandicoot 4: It's About Time