Nieuwe collectie Tommy Hilfiger in teken van Earth Day

Schermafbeelding 2021 04 17 Om 09 43 17
Lifestyle
Fashion
17-04-2021 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Tommy Hilfiger komt met een speciale collectie. Een collectie die, ter ere van Earth Day, voortbouwt op de ambitieuze duurzaamheidsreis van het merk. De items zijn uniseks en gemaakt van organische en gerecyclede materialen. Ook zijn ze voorzien van positieve berichten die men moet inspireren tot het maken van duurzame beslissingen.

Aanstaande donderdag wordt wereldwijd Earth Day gevierd, een dag die ons bewust moet maken van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. “Er is geen betere tijd dan Earth Day om even stil te staan bij het belang van ons thuis”, zegt Tommy Hilfiger. “We hebben maar één planeet en die moeten we beschermen. Dat weten ook wij als merk. Met onze ‘One Planet’-capsule hopen we onze fans te inspireren om samen duurzamer vooruit te komen. Dit is het moment om liefde en klimaatbewustzijn te verspreiden bij alles wat we doen.”

Het assortiment bevat superzachte sweatpants, hoodies, T-shirts en polo’s met drie unieke Earth Day-afbeeldingen. De kledingstukken zijn verkrijgbaar via de webshop van Tommy Hilfiger en in geselecteerde winkels.