Nieuw seizoen 'Love Island' start deze maand

2020 Love Island
Entertainment
TV / streaming
01-05-2021 09:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Berichtje! We hebben een belangrijke mededeling voor liefhebbers van ‘Love Island’. De Nederlandstalige tak van de realityshow start deze maand nog met een nieuw seizoen. Op 24 mei zal de eerste aflevering op Videoland te zien zijn.

Bij ‘Love Island’ draait alles om het vinden van een nieuwe vlam. Om dat doel te kunnen bereiken, worden verschillende singles samen in een villa in een tropisch paradijs gezet. Ze moeten koppels vormen, gaan op date en doen opdrachten zodat ze elkaar steeds beter leren kennen. Soms komen er nieuwe islanders bij, soms vertrekt er een aantal. Eén stel zal uiteindelijk winnen en mag een mooie prijzenpot mee naar huis nemen. In het laatste seizoen ging die eer naar Joan en Mert.

Wie single is en zin heeft in een spannend avontuur, op zoek is naar een nieuwe liefde en in is voor een gratis vakantie, kan zich nog opgeven. Je moet tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Interesse? Meld je dan snel aan en wie weet vertrek jij binnenkort naar een zonovergoten eiland om daar de time of your life te beleven.

Het is overigens nog niet duidelijk of de realityshow naast Videoland ook op een Belgische zender of streamingsdienst te zien zal zijn.