Nieuw jaar, nieuwe stemmen bij Studio Brussel

Schermafbeelding 2021 01 04 Om 10 37 34
News
News
04-01-2021 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het jaar waar niemand meer aan herinnerd wil worden, is eindelijk voorbij. Het is tijd voor een nieuw jaar en daar hoort op Studio Brussel automatisch ook een aantal nieuwe stemmen bij.

De ochtend bij StuBru begint van 06.00 tot 09.00 uur met Michèle Cuvelier en Thibault Christiaensen, bekend van Equal Idiots en van zichzelf. “Ik kijk er vreemd genoeg enorm naar uit om mijn bioritme en niet-werkende schildklier op de proef te stellen en Michèle te mogen vergezellen in het ochtendblok! Dat zal inclusief liters koffie en kilo’s prut in de ogen zijn”, zegt Thibault.

Later op de dag maakt er wederom een nieuw stem haar opwachting. Gloria Monserez mag vanaf vandaag naast Ketnet-wrapster ook Studio Brussel-presentator op haar visitekaartje schrijven. Samen met Sander Vandenhende loodst ze de luisteraars door de laatste uren van de dag. Ze is van maandag tot en met donderdag van 21.00 tot middernacht te horen.

En dan is er ook nog nieuwigheid op de zondagavond. Vanaf 10 januari deelt Charlotte Adigéry tussen 19.00 en 21.00 uur twaalf weken lang haar favoriete muziek. De Gentse muzikante maakte al furore onder haar eigen naam en als WWWater. Ze tourde met Young Fathers en Neneh Cherry en bracht twee EP’s uit bij DEEWEE (van de Soulwax-broertjes). Op paaszondag 4 april neemt Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster het van haar over, tot eind juni.

En verder...

  • Keert oude bekende Otto-Jan Ham op zaterdagmiddag terug met There Goes My Hero. In deze 8-delige reeks bewierookt Otto-Jan Ham de artiesten die hem beïnvloed hebben. Hij ontvangt elke week een gast die zijn of haar helden komt voorstellen. Een programma over bewondering en nostalgie, bomvol goeie muziek.
  • Voetbal is en blijft de belangrijkste bijzaak ter wereld. Aster Nzeyimana blikt elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur bij Joris Brys terug op het voorbije voetbalweekend.