Ninja
Technology
Games

Zien: Twitch-streamer 'Ninja' viert Nieuwjaar met livestream vanop Times Square

31-12-2018 18:15
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Bekende gamer Tyler Blevins, oftewel Ninja, werd onlangs nog uitgeroepen tot 's werelds populairste Twitch-streamer en was het afgelopen najaar overal in de media te zien. Hij verscheen met interviews in magazines en was in de voorbije weken ook al te gast bij de talkshows van onder andere Ellen Degeneres en Jimmy Fallon.

En nu mag hij het jaar afsluiten met ongetwijfeld de grootste publiciteitsstunt uit zijn hele carrière tot op heden. In samenwerking met Redbull en Fortnite, organiseert Ninja vanavond een heuse nieuwjaarshow live vanop Times Square in New York. Tijdens de show, die maar liefst twaalf uur zal duren, komen er verschillende special guests langs, worden er prijzen weggegeven aan kijkers en zal er uiteraard ook een heleboel Fortnite gespeeld gaan worden.

De hele livestream is natuurlijk te volgen op Ninja's eigen Twitch-kanaal en gaat van start om 22:00 uur (Belgische tijd). De gehele stream wordt hoog boven Times Square georganiseerd, waar Ninja ook de iconische ball drop van het nieuwe jaar bij zal wonen.