Niets of niemand ontsnapt aan Baby Yoda, zelfs De Sims 4 niet

Baby Yoda De Sims 4
Technology
Games
13-12-2019 16:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wie dacht aan Baby Yoda te kunnen ontsnappen door snel even in de wereld van De Sims 4 te duiken, is eraan voor de moeite. Het schattige groene mannetje, bekend van de Disney Plus-serie The Mandalorian, is overal en je kunt het maar beter gewoon accepteren. Een nieuwe update voor De Sims 4 werd gisteren uitgerold die alle spelers nu eigenaar laat worden van een Baby Yoda-standbeeldje.

Het beeldje, dat in het spel 'The Child Statue' heet, is het resultaat van een officiële samenwerking tussen Disney en spelontwikkelaar EA en is nu te verkrijgen in de koop- en bouwmodus van De Sims 4 in ruil voor 504 Simoleons (de virtuele geldvariant van de game). Wat je vervolgens met het beeldje doet, is helemaal jouw keuze. Je kunt het bijvoorbeeld als tuinkabouter gebruiken of als leuke tafel- of schouwdecoratie, we kunnen wel honderd mogelijkheden bedenken.

Of Baby Yoda permanent in het spel beschikbaar blijft, is niet helemaal duidelijk. Spelers kunnen het beeldje dus best zo snel mogelijk aan hun collectie toevoegen nu het nog kan. Just in case.