Nicki Minaj stopt met Instagram als likes verdwijnen

2019 Nicki Minaj
Entertainment
Celebs
11-11-2019 15:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Grote kans dat het de komende tijd wat stiller zal zijn op de Instagram-tijdlijn van Nicki Minaj. De rapper heeft besloten geen foto’s meer op het platform te posten als Instagram de like-functie weghaalt. En aangezien dat vanaf volgende week getest gaat worden in de VS, kunnen we mogelijk nog maar een paar dagen genieten van Nicki’s posts.

Bij de update kan een gebruiker nog wel zien hoeveel likes hij of zij ontvangt, maar dat aantal zal verborgen zijn voor zijn of haar volgers. Deze functie werd eerder al getest in Canada, Ierland, Italië, Japan, Brazilië, Australië en Nieuw-Zeeland. Volgende week zijn de VS aan de beurt. Of de likes definitief verdwijnen, moet nog blijken. Het gaat nu namelijk nog om een test.

Een persoon die absoluut niet blij is met de update, is Nicki Minaj. “Ik ga niks meer posten op Instagram volgende week want ze halen de likes weg”, aldus de rapper. “Hmmm, waar zal ik me nu op gaan richten? Ik denk aan de extra tijd die ik zal hebben in mijn nieuwe leven zonder Instagram.”