Netflix zet vampierenserie 'V-Wars' stop na 1 seizoen

V Wars Netflix
Entertainment
TV / streaming
31-03-2020 02:25
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans die hoopten op meerdere seizoenen van hun nieuwe Netflix-verslaving 'V-Wars' zullen dit nieuws niet graag horen. De streamingdienst heeft namelijk besloten de vampierenserie, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop te zetten en niet te verlengen voor een tweede seizoen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

In de voorbije jaren heeft Netflix heel wat nieuwe series uit de grond gestampt in de hoop dat miljoenen Netflix-abonnees er massaal naar zouden kijken. Helaas is het niet altijd mogelijk om te voorspellen of een serie al dan niet zal aanslaan bij de kijkers en worden veel series als gevolg weer snel geannuleerd.

We zagen het al gebeuren bij onder andere 'Marianne', 'Spinning Out', en 'Messiah', en de streaminggigant laat nu weten dat er ook geen nieuwe afleveringen meer zullen worden gemaakt van de kersverse vampierenserie 'V-Wars'. Jammer, maar helaas... (Why Netflix, WHY?!)

De populaire acteur Ian Somerhalder (bekend van The Vampire Diaries) speelde samen met Adrian Holmes, Jacky Lai en Kyle Breitkopf de hoofdrollen in 'V-Wars'. Het eerste (en enige) seizoen van de reeks ging vorig jaar december in première op de streamingdienst.