Netflix-ster op 23-jarige leeftijd overleden

2020 Daisy Coleman
Entertainment
Celebs
07-08-2020 08:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Daisy Coleman, bekend van de Netflix-documentaire ‘Audrie & Daisy’, is op 23-jarige leeftijd overleden. Volgens haar moeder heeft ze zichzelf om het leven gebracht. Dat meldt TMZ.

Melinda, de moeder van Daisy, verklaart dat haar dochter dinsdag een einde aan haar leven maakte. “Ze was mijn beste vriendin en een geweldige dochter. Ik denk dat ze het moest laten lijken alsof ik zonder haar zou kunnen leven. Ik kan het niet. Ik zou willen dat ik de pijn van haar had kunnen wegnemen.”

Daisy was 14 jaar oud toen ze in januari 2012 zou zijn verkracht op een feestje in Missouri. Er werd nooit iemand voor veroordeeld. “Ze is nooit hersteld van wat die jongens haar hebben aangedaan. Het is gewoon niet eerlijk. Mijn meisje is weg”, vervolgt moeder Melinda, die vanwege een auto-ongeluk vorig jaar ook al afscheid van Daisy’s broer heeft moeten nemen.

In de Netflix-docu ‘Audrie en Daisy’ wordt Daisy samen met een ander meisje gevolgd. Beiden kregen te maken met seksueel misbruik. Audrie, het andere slachtoffer, pleegde tien dagen nadat zij in 2012 werd aangerand zelfmoord.

Zit je ook met vragen rond zelfdoding, contacteer Awel, 102 of de zelfmoordlijn op 1813.