Netflix onthult eerste beelden van vierde seizoen 'The Crown'

2019 Crown 3
Entertainment
TV / streaming
29-09-2020 16:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is een geweldige dag voor fans van ‘The Crown’. Om ons alvast een beetje op te warmen voor het vierde seizoen dat op 15 november op Netflix verschijnt, heeft de streamingsdienst vandaag de allereerste beelden gedeeld. Nog geen trailer (helaas), maar dat mag de pret niet drukken. Met deze foto's zijn we ook méér dan tevreden.

Het vierde seizoen gaat uiteraard weer over Koningin Elizabeth en haar familie. Ze zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor de nog ongehuwde Prins Charles. De natie begint daarbij de eerste gevolgen te voelen van het beleid dat door premier Margaret Thatcher is ingevoerd. De ingezette koers van de eerste vrouwelijke Britse premier lijkt vooral verdeeldheid te zaaien en ondertussen lopen de spanningen tussen haar en de Koningin hoog op. Dit wordt alleen maar erger wanneer Thatcher besluit het land de Falkland-oorlog in te leiden. En dat zorgt op zijn beurt weer voor conflicten binnen het Gemenebest.

Terwijl Charles' liefdesverhaal met een jonge Lady Diana Spencer het broodnodige sprookje is om het Britse volk te verenigen, wordt de Koninklijke familie achter gesloten deuren steeds meer verdeeld.

Het vierde seizoen van ‘The Crown’ is vanaf 15 november exclusief beschikbaar op Netflix.