Netflix komt met nieuw datingprogramma à la 'Blind Getrouwd'

2020 Love Is Blind
Entertainment
TV / streaming
31-01-2020 17:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na ‘Temptation Island’, ‘Ex On The Beach’, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Love Island’ zou je denken dat de datingprogramma’s hun beste tijd inmiddels wel hebben gehad. Nou, niet dus. Netflix heeft een nieuwe show bedacht die het beste omschreven kan worden als een combi tussen ‘Love Island’ en ‘Blind Getrouwd’.

Maakt liefde blind? Dat is de vraag die beantwoord gaat worden in de nieuwe Netflix-show ‘Love is Blind’. Een programma waarin alleenstaande mensen op zoek gaan naar de persoon met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen. Ze gaan met elkaar op date, voeren gesprekken en maken zelfs trouwplannen. Maar dat doen ze - net als bij ‘Blind Getrouwd’ - wel zonder elkaar ooit gezien te hebben.

Als de deelnemers zich verloofd hebben, komt de volgende stap: elkaar op fysiek gebied leren kennen. Ze mogen elkaar eindelijk zien en aanraken. Bij de één zorgt dat voor een droomrelatie, bij de ander voor nachtmerries.

De presentatie is in handen van Nick en Vanessa Lachey. ‘Love is Blind’ is vanaf 13 februari te zien op Netflix. Just in time for Valentine's day.