Netflix-hit 'Love is Blind' krijgt twee nieuwe seizoenen

2020 Giannina Love Is Blind
Entertainment
TV / streaming
25-03-2020 08:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Move over, ‘Love Island’ en ‘Temptation Island’. Netflix heeft met ‘Love is Blind’ een nieuwe hit te pakken en die blijkt één groot succes. Zo groot zelfs, dat er maar liefst twee nieuwe seizoenen zijn aangekondigd. Dat meldt Variety.

‘Love is Blind’ is een gloednieuwe datingshow met een gloednieuw concept. Een aantal mannen en vrouwen leert elkaar kennen zonder elkaar ooit te hebben ontmoet. Ze zitten in afgeschermde kamers en kletsen met elkaar. Ze horen elkaars stem, maar zien elkaar niet. De eerste real life ontmoeting kan pas plaatsvinden als ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd.

Zit de ring eenmaal om de vinger, dan komt het tweede deel van het experiment. De deelnemers gaan fysiek tijd met elkaar doorbrengen. Ze gaan samen op reis en moeten vervolgens in één huis wonen. Na een aantal weken vindt het huwelijk plaats. Vinden ze elkaar nog net zo leuk als toen ze nog niet van elkaar wisten hoe ze eruit zagen? Dat is de vraag die voor het altaar beantwoord zal worden.

De casting voor het tweede seizoen is al begonnen, later volgt de casting voor het derde seizoen. Vanessa Lachey en Nick Lachey keren terug als presentatoren.