Nieuwe 'Fate: The Winx Saga'-trailer maakt ons eindelijk hyped

Winx Netflix Cast
Entertainment
TV / streaming
19-01-2021 19:34
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Aanstaande vrijdag kunnen we op Netflix eindelijk genieten van Fate: The Winx Saga. Naar aanleiding van de lancering heeft Netflix een nieuwe trailer online gegooid die ons de beste blik tot nu toe geeft op de langverwachte Winx Club-remake. En toegegeven, de Netflixserie ziet er lang zo slecht niet uit (als we eerst dachten).

In de nieuwe trailer maken we kennis met de vuurfee Bloom (gespeeld door Abigail Cowen) wanneer ze aankomt op de magische kostschool Alfea, een plek waar feeën hun magische krachten leren perfectioneren. Stella, een prinses en de fee van het licht, geeft ons meer uitleg over hoe feeënmagie werkt: de magie van een fee is gelinkt aan emoties zoals liefde, haat en angst. Hoe sterker de emoties, hoe sterker de magie. Klaar en duidelijke taal.

Vervolgens krijgen we ook meer te zien over de algemene plot van de 6-delige reeks. Zo maken we kennis met Sky (het toekomstige vriendje van Bloom) en de vijanden van feeën, de Burned Ones, die een bedreiging vormen voor hun voortbestaan. De school heeft tenslotte niets voor niks een magische muur opgetrokken om deze griezels buiten te houden. De vraag is echter hoe lang de muur overeind zal blijven staan...

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari exclusief te streamen op Netflix.