Netflix deelt trailer van derde en laatste 'To All The Boys'-film

To All The Boys 3
Entertainment
Movies
13-01-2021 21:46
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eerder vandaag brachten we jullie het nieuws dat Netflix voor elke week van dit jaar een film zal uitbrengen. Van heel wat van die films in de lijst hebben we nog geen beelden gezien, maar dankzij Netflix kunnen we nu alvast eentje van die lijst schrappen. Netflix heeft zojuist de officiële trailer vrijgegeven van To All The Boys: Always and Forever, de langverwachte derde en laatste film in de trilogie. En daar stopt het niet bij, want we weten nu ook eindelijk wanneer we naar de film kunnen kijken (en oneindig kunnen herbekijken)!

To All The Boys: Always and Forever komt er sneller dan verwacht aan en wel al op 12 februari. Een mooier Valentijnscadeau had Netflix ons niet kunnen geven.

In het derde en laatste deel bereidt Lara Jean (Lana Condor) zich voor het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven. Een aantal levensveranderende reizen zorgen er echter voor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar lover Peter (Noah Centineo).

Overwint de liefde die Lara en Peter voor elkaar voelen alles of zorgt een lange afstandsrelatie voor de doodsteek in hun relatie? Het antwoord ontdek je op 12 februari!