Negen jonge koppels strijden in VTM-show om hun droomhuis

Pastedimage0
Entertainment
TV / streaming
23-02-2021 15:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bij een nieuwe maand horen bij VTM ook weer nieuwe programma's. De zender start woensdag 3 maart met 'Huis Gemaakt', een show waarin negen koppels strijden voor een droomprijs. Ze hebben allemaal hetzelfde probleem: het lukt hen niet een betaalbaar huis te vinden. En dus gaan ze er zelf een bouwen.

In de show geven de stelletjes bloed, zweet en tranen om een huis van onder tot boven duurzaam te verbouwen. Ze moeten samenwerken, maar zijn tegelijkertijd keiharde concurrenten van elkaar. Nog voor de eerste muur wordt gesloopt, gaat de afvalrace van start. Slechts één koppel gaat er aan het einde van het programma met de hoofdprijs vandoor. Zij krijgen de sleutels van hun (gratis) droomwoning.

Er worden in het totaal drie huizen verbouwd: een in Kortrtijk, een in Laakdal en een in Lokeren. In ieder stekkie worden drie koppels neergezet om de boel te verbouwen. De deelnemende teams zijn Jerina (29) & Harry (26) uit Kortrijk, Thibaut (23) & Charlotte (22) uit West-Vlaanderen, Tobias (23) & Femke (23) uit Gent, Amber (21) uit Limburg & Kenny (24) uit Kempen, Emiel (24) & Davina (26) uit Kempen, Jasper (27) & Laura (24) uit Kasterlee, Ruben (25) & Antje (25) uit Destelbergen, Anaïs (27) & Pieter (29) uit Gent en Gaitan (25) & Natasja (25) uit Wetteren. Dina Tersago gaat het programma presenteren.