Mortal Kombat 11 dit weekend gratis speelbaar op PS4 en Xbox One

Mortal Kombat 11
Technology
Games
12-10-2019 00:36
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wie om de een of andere reden de nieuwe Mortal Kombat nog niet in huis heeft gehaald of heeft uitgeprobeerd, krijgt dit weekend de kans om de game helemaal gratis te ontdekken op PlayStation 4 en Xbox One. Warner Bros. en NetherRealm Studios organiseren namelijk een gratis proefweekend.

Het proefweekend vindt plaats van 11-14 oktober en laat gamers de eerste twee hoofdstukken van de filmische verhaalmodus spelen. Spelers krijgen daarbij toegang tot ALLE multiplayeropties en personages uit het basisspel, inclusief de nieuwe dlc-fighters Shang Tsung, Night Wolf en Terminator T-800 in de Towers of Time-modus van het spel.

Wie helemaal weg is van de game en er maar geen genoeg van kan krijgen, krijgt vervolgens de kans om gedurende het proefweekend de Standaard- en/of Premium-editie van Mortal Kombat 11 aan 40% korting te kopen. Een beter koopje als dit, ga je niet vinden. Alle progressie die je trouwens in de gratis proefversie hebt geboekt, kan je dan gewoon meenemen naar de complete versie van de game.

Opgelet: om van de online multiplayermodi gebruik te maken, is een PlayStation Plus of Xbox Live Gold-abonnement vereist.