2018 Moose Xxl
Lifestyle
Things to do

Moose Bar brengt Anton aus Tirol naar het Sportpaleis

07-12-2018 15:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

In de Moose Bars van Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven kun je iedere dag losgaan op de vrolijkste après-ski muziek. Het succes is zo groot, dat de Hasseltse Club Versuz, initiatiefnemer van de vijf bars, nu voor een unieke uitdaging gaat. Op 16 februari wordt het grootste après-ski feest van het land georganiseerd!

Moose Bar XXL wordt enorm en zal gehouden worden in het Antwerpse Sportpaleis. De Oostenrijkse DJ Ötzi (van ‘Anton aus Tirol’) en happy hardcore-dj Paul Elstak komen optreden. De ingrediënten blijven hetzelfde als in de bars: aangepaste decoratie, gekke après-ski muziek, halve liters bier en schnaps geserveerd door jongens en meisjes in Lederhosen en Dirndls.

Iedereen mag verkleed komen. Hijs jezelf in een authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht, trek een skipak aan of doe een helm op: het kan allemaal.

Met maar liefst drie centrale bars op het middenplein en 200 lopende meter aan bars wordt het Sportpaleis een heuse ‘après-ski tube’. Net als bij de Moose Bars geldt ook voor deze XXL editie maar één regel: hoe meer plezier, hoe beter!

Binnenkort worden de andere artiesten bekendgemaakt. Het feest begint op 16 februari om 19.30 uur en duurt tot 05.00 uur. Tickets koop je via de website van Moosebar, Sportpaleis of Versuz.