Moet je bijzijn: Tomorrowland organiseert digitaal festival

2020 Tomorrowland
Entertainment
Festivals
04-06-2020 15:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Niet feesten door het coronavirus? Dat laat de organisatie van Tomorrowland niet zomaar gebeuren. Het festival gaat er dit jaar toch komen. Niet op de gebruikelijke manier, maar op een digitale. En iedereen is welkom.

Zaterdag 25 en zondag 26 juli staan voor feestgangers in het teken van Tomorrowland Around the World, een digitaal festival dat toegankelijk is voor mensen van over de hele wereld. Of je nou jong of oud bent: iedereen krijgt toegang.

De afgelopen maanden heeft Tomorrowland veel vragen gekregen van de wereldwijde community om iets speciaals te doen tijdens de twee uitverkochte weekends van Tomorrowland België. Deze wereldwijde verbondenheid heeft Tomorrowland geïnspireerd om een gloednieuw platform te introduceren en creëren waarop bezoekers kunnen deelnemen aan een ongeziene tweedaagse festivalervaring.

Festivalbezoekers zullen eenvoudig kunnen navigeren door een magische en nieuw gecreëerde Tomorrowland locatie met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier kunnen ontdekken met vrienden. Het tweedaagse festivalweekend zal gasten een goedgevuld programma bieden.

Het evenement krijgt verschillende podia met daarop ’s werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek. Maar er is meer dan alleen muziek. Er staan heel wat interactieve ervaringen gepland, zoals inspirerende webinars, games en workshops.

Tomorrowland Around the World is op 25 en 26 juli te ‘bezoeken’ tussen 15.00 en 00.00 uur.