Moeder stelt acht gouden regels op voor vriendenvakantie van zoon

2019 Water Zee Zwembad
News
Bizarre
06-07-2019 10:25
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als moeder zijnde kan het best stressvol zijn als je tienerzoon voor het eerst op vakantie gaat met zijn vrienden. Hetzelfde geldt voor de mama van de 18-jarige Finlay Brockie. Haar zoon vertrekt voor een reisje met zijn maten naar Magaluf. Ze stelde een lijstje op met acht gouden regels. Komt ‘ie:

  1. Drink niet voordat je naar het vliegveld gaat. Als je dronken bent, word je niet in het vliegtuig gelaten. Denk gewoon aan het Eminem concert! Trouwens… ik denk dat je je dat niet meer kan herinneren.
  2. Neem je paspoort niet mee tijdens een avondje stappen. Je bent in de afgelopen maand al drie keer je sleutels, bankpasjes, geld en portemonnee kwijtgeraakt. Je bent niet te vertrouwen. Ik denk dat als je ouder dan twaalf lijkt, je in Magaluf geen ID nodig hebt. Als je je paspoort kwijtraakt, kun je niet meer naar huis. Dat zou je waarschijnlijk niet erg vinden, maar je hebt er niet genoeg geld voor.
  3. Vergeet niet te eten. Denk niet aan de prijs van het eten. Bereken niet hoeveel drankjes je zou kunnen kopen voor het geld dat je uitgeeft aan voedsel.
  4. Als er een bootparty of poolparty is, blijf dan weg. Of ben je vergeten dat je ooit in een vijver gevallen bent en je naakt naar huis moest lopen zonder gsm?
  5. Laat geen tatoeage zetten. Of als je dat wel doet, zorg er dan voor dat je ‘m niet op je billen laat zetten zodat je er de komende 70 jaar spijt van hebt.
  6. Heb geen onveilige seks. Een avondje plezier is het niet waard om een leven lang een soa te hebben. Heb liever gewoon helemaal geen seks. Je hebt geen idee waar ze allemaal al gezeten hebben.
  7. Bel me niet als je dronken bent. Ik zou me alleen maar zorgen maken! Zelfs als je je lievelingsliedje hoort: als het 4 uur ’s nachts is, heb ik geen belletje nodig waarbij je schreeuwt dat ik een liedje leuk zou vinden. Ik heb ook geen videochat nodig om in de nachtelijke uurtjes met vreemden te praten.
  8. Zorg voor elkaar en bel me als er problemen zijn. Ik probeer te bedenken wie van jullie de meest verantwoordelijke is, maar ik kom er niet uit. Ik hou heel veel van je dus heb plezier, maar kom wel veilig thuis.