Model verbannen van Tinder omdat ze 'te knap' is

2020 Holly Valentine
News
Bizarre
14-02-2020 14:52
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kun je van Tinder gegooid worden als je té knap bent? Wel als we de 26-jarige Holly Valentine uit Californië mogen geloven. Het Instagram-model werd naar eigen zeggen verbannen omdat andere mensen niet geloofden dat ze echt was. Ze ziet er zó perfect uit, dat ze wel een catfish móést zijn.

Singles begrepen niet dat de knappe influencer Tinder moest installeren om een date te kunnen vinden. Reden genoeg om haar ervan te beschuldigen een nepaccount te hebben. Maar dat heeft ze niet, aldus Holly zelf. Ze reist vanwege haar modellenwerk veel en had Tinder geïnstalleerd om mensen te ontmoeten.

"Ik gebruikte normale foto's en deed alles wat ik moest doen", aldus Holly. "Ik swipete een paar mensen naar rechts, kreeg een aantal matches en ging vervolgens 'Game of Thrones' kijken. Toen ik een paar uur later weer naar de app ging, werd ik eruit gegooid. Mensen hadden berichten achtergelaten als 'jij bent waarschijnlijk niet echt' en 'waarom zou een meisje zoals jij op Tinder zitten'."

Holly probeerde de app opnieuw te downloaden, maar dat lukte niet. Het geld dat ze aan Tinder had uitgegeven om meer functies te krijgen, heeft ze (nog) niet terug gekregen.