Mishandelaar EOTB-Yasmine biedt excuses aan

2020 Yasmine Pierards
Entertainment
Celebs
14-08-2020 08:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De man die Yasmine Pierards afgelopen week zwaar mishandelde, doet via Instagram zijn kant van het verhaal. In een bericht geeft hij toe dat hij fouten heeft gemaakt.

De mishandeling vond plaats tijdens een feestje in de woning van Yasmine. Toen ze iedereen naar huis wilde sturen, bleef er één persoon over. Hij wilde niet gaan en werd woest toen hij de deur uit werd gezet. Zo woest, dat Yasmine een aantal rake klappen kreeg. Ze hield er een gebroken neus en hersenschudding aan over.

De man in kwestie geeft toe dat hij ‘volkomen dronken’ was toen het gebeurde. “Yasmine begon te schreeuwen tegen mij, te trappen terwijl ik gewoon rustig sliep. Nadat ik wakker werd was ik totaal in shock dus begon terug te slaan. Ik had totaal niet door wat ik aan het doen was en bij wie ik het aan het doen was, dus daarvoor mijn excuses. Iedereen maakt fouten, deze fout komt van een groot misverstand.”

In een andere post gaat hij er op door: “Zoals jullie weten zijn er de laatste dagen dingen gebeurd die voor woede en moeilijke situaties hebben gezorgd. Wat er tussen mij en Yasmine is gebeurd, ga ik niet in detail op ingaan. Ik richt mij vooral naar het publiek. De situatie geraakt verhit. Ik weet wat er zich heeft afgespeeld en zal daar ook de gepaste gevolgen van dragen.”

“Er zijn altijd twee kanten aan elk verhaal, maar geen enkele kant rechtvaardigt geweld. Nadat deze zaak in de rechtbank behandeld is en de waarheid bovengekomen is, ga ik openlijk kunnen vertellen hoe mijn kant van het verhaal eruitzag.”