Millie Bobby Brown daagt fans uit om de Neverending Challenge te doen

Never Ending Challenge
News
Viral
12-07-2019 00:12
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De 15-jarige actrice Millie Bobby Brown, wereldberoemd door het spelen van de rol van Eleven in de Netflix-serie 'Stranger Things', heeft op Instagram een filmpje gepost waarin ze 'Stranger Things'-fans uitdaagt om deel te nemen aan de Neverending Challenge.

De Neverwatte? Wie het derde seizoen van 'Stranger Things' al helemaal heeft uitgekeken zal zich ongetwijfeld de muzikale scène tussen Dustin (Gaten Matarazzo) en zijn vriendinnetje Suzie (Gabriella Pizzolo) herinneren waarin ze in harmonie de klassieke theme-song van 'The Neverending Story'-film uit 1984 zingen. De scène was zowat hét hoogtepunt van het hele seizoen.

Het internet zou natuurlijk het internet niet zijn als er geen challenge rond werd gemaakt en zo werd de Neverending Challenge in het leven geroepen door Millie. De opdracht van de challenge is simpel: deelnemers moeten zichzelf al dansend filmen terwijl ze het liedje uit de 'Stranger Things'-episode playbacken en moeten het filmpje nadien op sociale media posten met de hashtag #NeverEndingChallenge.

Geen inspiratie? Check dan even het onderstaand filmpje van Millie, waarin ze zelf het voorbeeld geeft.