Michel na vertrek 'Big Brother: "Had het niet verwacht"

Schermafbeelding 2021 04 08 Om 08 55 19
Entertainment
TV / streaming
08-04-2021 08:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De aller- allerlaatste dag van ‘Big Brother’ is aangebroken. Vanavond wordt duidelijk wie het programma gaat winnen en er met de prijs vandoor gaat. Wordt het Jill, Liese of Nick? Eén ding is zeker: Michel maakt in ieder geval geen kans meer. Hij is er op de valreep uit gestemd door de kijkers. Met een opgeheven hoofd blikt hij terug op een prachtig avontuur.

Nee, Michel had twee dagen geleden niet verwacht dat hij die dag ‘Big Brother’ zou moeten verlaten. Toch gebeurde het, en dat zorgt voor een lichte teleurstelling. “Ik heb een ongelofelijk mooi avontuur achter de rug”, zegt hij in zijn exit-interview. “Ik ben heel erg blij met wat ik heb bereikt. Natuurlijk is het zuur om vlak voor de finale er nu uit te moeten.”

Normaal gesproken wandelt Michel naar eigen zeggen flierefluitend door het leven. In het ‘Big Brother’-huis ging het er iets anders aan toe. Daar is hij flink met zijn neus op de feiten gedrukt. “Dat ik mezelf hier ben tegengekomen, zegt wel hoe mooi en ook wel hoe heftig dit experiment is. Ik heb zo genoten van de mensen in het huis, van de proeven, van mezelf. Van mijn mindere kanten, maar ook van mijn goede kanten.”