Met Quarantine Sessions kunnen we tóch een beetje feesten

Schermafbeelding 2020 05 09 Om 18 14 17
Lifestyle
Things to do
09-05-2020 18:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zou deze zomer ontzettend druk worden voor de audiovisuele firma L&L Stage Service. Verschillende feestjes stonden op de planning, maar helaas: het coronavirus zet overal een streep doorheen. Toch besloten Lengi Jeurissen en Niels Baten niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ze werkten een concept uit en kwamen met de Quarantine Sessions.

In Quarantine Sessions krijgen zowel ervaren dj’s als lokale talenten de kans van zich te laten horen. Dat doen ze door middel van een livestream in een unieke setting, volledig uitgerust met professioneel audiovisueel materiaal en special effects. “We merkten dat het voor de meesten al een uitdaging was om live te gaan met een dj-set in hun slaapkamer met wat lichteffecten op de achtergrond. Daarom wilden we een studio creëren met alles erop en eraan om de artiesten zonder zorgen live te kunnen laten”, aldus Niels Baten.

Verschillende opkomende dj’s zoals Manuals, Antum, Cedy, Voltage en Lenn-Art kwamen al langs. Vrijdag 15 mei is het tijd voor een nieuwe set. De muziek knalt die dag vanaf 14.00 uur uit je speakers, dus zorg ervoor dat je klaar zit (met een biertje). Wie dacht dat je tijdens quarantaine niet kon feesten, heeft het goed mis.