2017 Instagram Stories
Technology
Apps

Met deze tips kun je tóch ongezien screenshots van Instagram Stories maken

22-02-2018 07:04
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Jammer maar helaas: je kunt niet meer ongezien een screenshot van iemands Instagram Story maken. Er worden veranderingen doorgevoerd in de app, waardoor de persoon van de Story een melding krijgt als jij weer eens aan het stalken bent. Heel irritant, maar gelukkig zijn er omwegen om tóch nog die screenshot te kunnen maken.

Zodra je een screenshot van iemands Instagram Story maakt, ziet diegene dat aan het sterretje dat naast jouw naam verschijnt. Zo kan hij/zij dus meteen zien dat jij die foto wilt delen met anderen. TENZIJ… je voor een andere, sneaky manier gaat om een kopiefoto te maken.

Volgens NSMBL merkt Instagram het niet dat je een screenshot maakt als je telefoon op vliegtuigmodus staat. Daarnaast is het ook nog mogelijk om Instagram Stories te downloden vanaf de website van Instagram. De maker van het beeld zal hier geen melding van krijgen.

Dus, mocht de nood hoog zijn en je moet ECHT, ECHT, ECHT een screenshot maken, dan kan dat gewoon. Weliswaar met een omweg, maar hé: je wordt in ieder geval niet gesnapt.