2017 Telefoon Snapchat
Technology
Apps

Met deze gouden tip kan je de oude versie van Snapchat terugkrijgen

15-02-2018 15:24
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

De nieuwe versie van Snapchat heeft de afgelopen dagen heel wat kritiek moeten verduren. En toegegeven; het is ook heel onoverzichtelijk en moeilijk om mee te werken. Zo een 700.000 mensen ondertekenden al een petitie tegen de update. Veel mensen gingen op zoek naar een manier om de update ongedaan te maken. 

Dit is wat je moet doen: verwijder Snapchat van je telefoon. Ga naar Instellingen > iTunes Store en App Store en schakel updates uit. Download Snapchat opnieuw. Klik op 'vergeet wachtwoord' en vul je e-mailadres in. Kies voor 'wachtwoord resetten' via je telefoon en vul de code in. Log in met je nieuwe wachtwoord. Nu zou je terug de oude Snapchat moeten hebben. 

Maar pas op! Er zijn ook wat nadelen verbonden. Je kan Snapchat nu niet meer helemaal afsluiten (door naar boven te swipen via de homeknop) want dan wordt de nieuwe versie terug automatisch geïnstalleerd. Ook kan het zijn dat je je Memories van Snapchat verwijdert en als je daar veel waarde aan hecht kan je het beter niet doen.

Handige tip! Maar denk toch even na of het dat allemaal wel waard is..