Cool! Monki start binnenkort met social shopping

2019 Monki Shoppen
Lifestyle
Fashion
25-10-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De één geeft de voorkeur aan online shoppen, de ander gaat liever de stad in voor een nieuwe trui. Bij online shoppen ben je (meestal) sneller klaar, bij real life shoppen heb je ten minste een beetje aanspraak. Is gezelligheid eigenlijk de enige reden waarom jij in de buitenlucht shopt? Dan is het live shopping van Monki misschien iets voor jou.

Monki gaat deze herfst live shopping introduceren op hun website, waarmee fans van het Scandinavische modemerk online kunnen deelnemen aan een shoppingervaring in real time. Dat houdt bijvoorbeeld in dat ze via een stream kunnen communiceren met andere klanten, maar ook dat ze producten die ze live zien, kunnen aankopen zonder de stream te verlaten. Lang verhaal kort: met live shopping wordt het mogelijk om samen met andere winkelende mensen kleding uit te zoeken, zonder dat je daar je huis voor uit hoeft.

Verder komt Monki ook met het nieuwe digitale platform Monkisphere. Op deze plek kunnen leden vragen stellen en beantwoorden, en kennis delen met anderen via de chatfunctie op de website. Om het plaatje compleet te maken, kan er via de Monki-community ook de laatste fashion beoordeeld worden, kunnen er recencies geschreven worden en outfits samengesteld worden.

De eerste livestream staat gepland in de herfst van 2019.