Melissa openhartig over deelname 'Temptation Island'

2020 Gianni Melissa Temptation Island
Entertainment
TV / streaming
28-03-2020 09:02
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Melissa is één van dames die samen met haar vriendje meedoet aan ‘Temptation Island’. Terwijl Angela de tijd van haar leven heeft, staat Melissa alleen maar te hopen dat ze naar huis mag. Echt leuk vindt ze het avontuur niet. Heeft ze er spijt van? Die plus een aantal andere vragen beantwoordt ze in een YouTube-video.

Dat Melissa ‘Temptation Island’ niet heel positief heeft ervaren, wordt constant duidelijk door haar blik. Maar nu bevestigt ze het ook: “Voor mij was het niet zo leuk, maar dat valt ook wel te zien. Zou ik nog een keer meedoen? In deze setting niet. Ik wilde eerst ook niet meedoen, maar ik had bepaalde afspraken met de productie gemaakt waardoor ik het wel zou kunnen. Eenmaal daar waren de afspraken van de baan. Zonder de afspraken zou ik niet meedoen, met afspraken wel.”

Natuurlijk heeft ze het ook even over de geruchten die rondgaan. Melissa en Gianni worden er namelijk van beschuldigd vals te hebben gespeeld; ze zouden een telefoon mee hebben gesmokkeld. Klopt dat? “Ja en nee”, zegt ze. “Hoe dat allemaal zit, ga ik nog uitleggen in een andere vlog. Maar wat ik wel kan vertellen is dat ik in de badkamer niets anders deed dan tanden poetsen, douchen, naar de wc gaan of me verstoppen voor de cameraploeg.”