Meilandjes bang voor Project X-taferelen na organiseren borrel

Chateau Meiland
Entertainment
Celebs
16-09-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Oeps, het lijkt er sterk op dat de Meilandjes per ongeluk een Project X-feest aan het organiseren zijn. Het oorspronkelijke plan was om een borrel voor de nieuwe buurt te houden, maar er zijn inmiddels ontzettend veel fans die ook van de partij willen zijn.

De familie Meiland is net naar het Nederlandse Hengelo verhuisd en wil de buurt beter leren kennen door een borrel te organiseren. Helemaal prima, helemaal leuk. Het enige probleem is alleen dat meerdere media het nieuws hebben opgepakt, waardoor het ook bij duizenden fans terecht is gekomen.

Via Instagram doet Maxime nu een oproep. “Ik heb een dringend verzoek. Wij hebben een interview gegeven waarin we hebben gezegd dat we een borrel gaan geven in Hengelo. Dat stond vervolgens in de krant. Wij zijn een beetje stom geweest om te zeggen dat het voor de dorpelingen is, maar daar wil ik eigenlijk mee zeggen dat het op uitnodiging is. We werken met een gastenlijst.”

Met andere woorden: fans zijn niet welkom. “We zijn bang dat heel veel mensen straks naar dat restaurant gaan. Dat willen we niet hebben, want het is een besloten feest. Je wil geen Project X hebben, dus blijf allemaal lekker thuis.”