McDonald's zet spicy McNuggets op het menu

2019 Spicy Mcnuggets
Lifestyle
Food
31-07-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

McNuggets vinden veel fastfoodliefhebbers de lekkerste traktatie ter wereld. Mensen die van pikant eten houden, denken daar misschien anders over. Al zullen ze snel van gedachte veranderen als McDonald’s spicy MgNuggets op het menu gaat zetten. Want ja: that’s gonna happen, aldus The Sun.

De spicy McNuggets zijn al getest in de VS en in Azië, terwijl de snack bij Australische restaurants al permanent op de menukaart staat. Binnenkort kunnen ze er ook in het Verenigd Koninkrijk van genieten. Daar zullen ze vanaf woensdag 7 augustus verkrijgbaar zijn. Zeven weken lang, dus je moet snel zijn om ze te kunnen proberen. Ze worden geserveerd met een sausje dat gebaseerd is op tabasco. Voor het geval je je gerecht nog een tikkeltje pikanter wil maken.

De nuggets zullen verkocht worden in doosjes van zes, negen en twintig stuks. Een pakketje met zes snacks bevat 290 calorieën, wat betekent dat ze iets ongezonder zijn dan de normale variant die 259 calorieën bevat. Maar hé, als we gezond willen eten, gaan we wel naar een andere keten. Toch?!

Of en wanneer de spicy McNuggets naar België en Nederland komen, blijft nog even de vraag.